Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Of wijzig je gegevens indien je reeds bent ingeschreven.
Onze evenementen 

Best Of Publishing, de uitgever van Computer World Belgium, organiseert diverse hoogstaande evenementen met een sterke focus op netwerking en 'content'.

Hieronder vindt u een algemeen overzicht van onze evenementen. U kan op elk evenement doorklikken om er meer informatie over te bekomen.

De Night Of The Internet
Op 26 oktober 2006 werd alweer de zevende editie van de Night Of The Internet georganiseerd. Naast een feestelijk networkingevent voor de “internetsector” is de Night Of ook het podium voor de uitreiking van de Awards van het maandblad Inside. De Inside Internet Awards reiken sinds jaar en dag prijzen uit aan de beste websites en online projecten. In 2004 startte het magazine Inside overigens ook met een Award-programma voor de beste interactieve marketing-projecten. Deze Awards staan beter bekend als de BOA-Awards. De Night Of The internet is een 'must be' voor de internetsector. Afspraak in 2007. Voor meer informatie over de Night Of of de Awards kan u ons een mail sturen.

Channel Congress

Het Channel Congress is een congres voor het ICT-kanaal (resellers, integratoren, VAR’s, distributeurs etc…). Op 15 juni 2007 vindt de derde derde van dit topcongres met tal van gereputeerde sprekers plaats in De Montil in Affligem. In 2006 kon het Channel Congress rekenen op net geen 750 bezoekers, vendors inbegrepen. Uit de reacties van de bezoekers blijkt overduidelijk dat er een reële behoefte is aan een neutraal congres dat discussie, kennisoverdracht en ‘networking’ centraal stelt. In 2008 gaat Channel World verder in die richting met nog meer focus op content en networking.


Channel World Awards
De Channel World Awards reiken jaarlijks de Awards uit voor de beste distributeurs en vendors uit het Belgische ICT-kanaal. De winnaars worden gekozen op basis van een diepgravende enquête bij een selectie van de belangrijkste 'channel partners" in ons land. Deze studie, de Channel Index, wordt gerealiseerd door het  gereputeerde bureau LUON MarketWatch. Op 31 januari 2007 vonden de Channel World Awards al voor de vierde keer plaats. Een nieuwe afspraak is er binnenkort, op januari 2008.
>> Meer info op deze link

Best Of Wireless
De Best Of Wireless is een maandelijkse organisatie van Best Of Publishing in samenwerking met Ogilvy en Proximus. Dit avondlijke event is gebouwd rond een succesvolle formule waarbij maandelijks een ander thema wordt gekozen inzake draadloze technologie. Diverse gereputeerde sprekers behandelen het onderwerp van de maand. De avond wordt afgesloten met een networkingdrink. Onder de thema's die reeds aan bod kwamen vinden we ondermeer RFID, wireless marketing, location based services, wireless data, industry outlooks, machine-to-machine etc... Ook in 2007 komt de Best Of Wireless weer met een gevarieerd programma en natuurlijk een unieke kans om de professionals uit de sector te onmoeten.
>> www.bestofwireless.be 


Beurs van de Ondernemer
Best Of Publishing is mede-organisator van deze beurs die zich richt tot de KMO's, vrije beroepen en zelfstandigen. De beurs vindt plaats in Thurn & Taxis (Brussel) en bereikt om en bij 10.000 beslissingnemers van Belgische KMO's. Een keure aan sprekers uit de bedrijfswereld en uit de politiek maken samen met de talloze exposanten steevast een succes van deze beurs.
>> Meer info op deze link