Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Of wijzig je gegevens indien je reeds bent ingeschreven.
PC World België 

PC World Belgium is het enige Belgische professionele computerblad dat zowel in het Nederlands als in het Frans verkrijgbaar is. PC World Belgium wordt ook maandelijks bijgesloten in het magazine Channel World dat opgestuurd wordt naar de voornaamste spelers van de distributie, zowel distributors als resellers.

Redactioneel Concept
PC World Belgium : een Belgisch magazine met wereldfaam.

PC World wordt uitgegeven in meer dan 62 landen en is daarmee het eerste informaticamagazine ter wereld. PC World Belgium wordt sinds 1998 uitgegeven in België en kan daarbij beroep doen op het mondiale informatie- en dienstennetwerk van de laboratoria van de IDG-groep. Het tijdschrift geniet faam als de onmisbare aankoopgids van de Belgische beslissingnemers in de KMO-wereld.
Het lezerspubliek van PC World bestaat grotendeels uit consumenten, zelfstandigen (Small Office Home Office) en kleine en middelgrote ondernemingen.

Inzake het redactionele concept vertaalt dit zich in praktijkgerichte dossiers die een antwoord bieden op de informatica- en internetbehoeften van dit publiek.

• 74% kaderleden en bedienden + 6 % CEO’s = 80 %.
• 98% van de lezers heeft een eigen pc en één derde heeft ook thuis een internetaansluiting.
• 37% koopt voor meer dan 50.000 Euro informaticamateriaal voor hun bedrijf en 19 % beslist over een budget dat schommelt tussen 25 en 50.000 Euro per jaar.
• Meer dan 70.000 lezers per magazine.