Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Of wijzig je gegevens indien je reeds bent ingeschreven.
Over Computer World en Best Of Publishing

Computerworld.be is de nieuwe naam van Internet Addict, de eerste B2B ICT informatiesite in België. Computer World is een internationale publicatie van de groep IDG (International Data Group).

Best Of Publishing, uitgever van Computerworld.be en de exclusieve Belgische partner van deze wereldwijde technologie-uitgever, is een geïntegreerde communicatiepartner voor de ICT sector. Het bedrijf heeft naast zijn online publicaties vijf magazines in portfolio: Inside (voorheen Inside Internet), Network & Telecom, PC World Belgium, Channel World en Publish & Print. Daarnaast is het bedrijf de organisator van succesvolle evenementen zoals de Night Of The Internet, het Channel World Congress, de Best Of Wireless en de Channel World Awards.

Met computerworld.be beschikt Best Of Publishing over een toonaangevende ICT informatiesite die wordt gestoffeerd door de diverse redacties van de uitgeverij alsmede door een interne online nieuwsredactie en de internationale nieuwsredactie van Best Of Publishing. Computer World beschikt ook over een aantal gereputeerde e-newsletters die kunnen bogen op een trouw publiek.

NEWSLETTERS

Deze newsletters zijn:
- Inside Internet Addict: de informatiebron over e-business en internet
- Network & Telecom: het e-zine voor de netwerk- en telecomspecialisten
- Channel Addict: de e-newsletter voor resellers en distributeurs
- PC World: het e-zine voor de PC-gebruikers
- Mac Adict: de wekelijkse rendez-vous voor de Mac-fanaat

Best Of Publishing werd in het midden van de jaren 90 de lokale partner van IDG en begon zijn activiteiten met de magazines Best Of Mac News en Computer Shopping. Dankzij zijn exclusieve partnership met IDG en zijn pioniersrol in de internetberichtgeving bekleedt Best Of Publishing vandaag een leidersplaats in het landschap van de Belgische technologie-uitgevers.

IDG werd opgericht in 1964 en beschikt vandaag over meer dan 250 publicaties in 85 landen die worden gelezen door meer dan 120 miljoen mensen.

IDG’s online netwerk omvat 330 websites in 85 landen en inzake events is IDG goed voor 150 evenementen in 35 landen. IDG staat ook bekend als de eigenaar van het gereputeerde researchbureau IDC, dat zich toelegt op de analyse van de wereldwijde ICT-markt.